Close
Learn more
Our projects

Kidney Research

Scroll

Kidney Research

Office design & fit-out

Kidney Research tasked CMS with creating a brighter, more contemporary space for their employees.  It was important that the new space would not only improve communication and collaboration between individuals and teams, but would also inspire and motivate staff.

They also wanted to introduce activity based working and provide creative breakout areas.  In addition it was important that the new office design reflected Kidney Research’s ethos and brand more effectively.

This was a “live” refurbishment which required careful phasing and considerate working to minimise disruption to employees.

  • Size: 8400 ft²
  • Location: Peterborough
We felt COEL really did understand our brief and what we were trying to achieve. Their project team were outstanding with excellent communication from the outset. Kidney Research

More projects

By using this page you agree to our Cookies Policy